Informatie

Annulering

- U kunt tot 30 dagen voor aankomst gratis annuleren.

- Wanneer u binnen 30 dagen voor aankomst annuleert, brengen wij 50% in rekening.

- Wanneer u niet komt opdagen, zal het volledige bedrag door ons in rekening gebracht worden. 


Betaling

Voor uw veiligheid is contante betaling bij aankomst niet mogelijk. Daarom vragen wij u om uw verblijf tijdens het boeken volledig te voldoen. Het is wel handig om een klein bedrag in contanten bij aankomst bij u te hebben voor eventuele extra's. Bijvoorbeeld om op de aankomstdag met de taxi naar het centrum van Canggu te gaan.


Borgsom

Voor uw verblijf geldt een borgsom van EUR 165,- (afhankelijk van de wisselkoers is dit omgerekend IDR 2.500.000). Uw borg wordt, onder aftrek van eventuele schade of excessief * stroomverbruik, binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.


* Voorbeeld excessief stroomverbruik: bij afwezigheid de alle airco's aan laten staan. 


Huisregels

- Feesten zoals vrijgezellen- of BBQ-feesten zijn niet toegestaan

- Huisdieren zijn niet toegestaan

- Roken is om veiligheidsredenen zowel binnen als buiten de villa niet toegestaan


In- en uitchecken

Tijdens het reserveren kunt u uw geschatte inchecktijd doorgeven. Wij vragen u om eventuele wijzingen (via e-mailadres info@bali-holiday-villa.com) tijdig aan ons door te geven om ervoor te zorgen dat er iemand bij uw aankomst aanwezig is om u te ontvangen. Hieronder vindt u de algemene in- en uitchecktijden.


- Inchecken 14:00 - 21:00 uur

- Uitchecken 10:00 - 12:00 uur


In overleg zijn afwijkende tijden zijn in bepaalde gevallen mogelijk.


Informatiebrochure

Zodra uw boeking definitief is, ontvangt u van ons digitaal een informatiebrochure. Hierin vindt u allerlei praktische informatie en wetenswaardigheden over de villa. Zoals het adres van de villa, inlogcode voor internet of vervoer op Bali. 


Kinderen en kinderbedden

In de villa is een uitklapbaar babybed beschikbaar. Het is niet mogelijk om een extra bed op een slaapkamer te plaatsen. U kunt voor uw kind(eren) een extra kamer reserveren.


Luchthaven

De dichtsbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Ngurah Rai op 23 kilometer van villa 'Rasa Senang'. Wij bieden u tegen een kleine vergoeding transport van en/of naar de luchthaven. 


Seizoenen

- Hoogseizoen: juli en augustus + 15 december t/m 15 januari

- Laag en middenseizoen: overige data


Tarieven

De prijs per overnachting varieert tussen EUR 124,- tot EUR 299,- per nacht. Dit is afhankelijk van het seizoen en aantal personen. In het hoogseizoen geldt een minimum verblijf van 3 overnachtingen. Voor de overige twee seizoenen geldt een minimum verblijf van 2 overnachtingen. Het tarief is inclusief toeristenbelasting.


Vervoer

In de villa vindt u in de informatiemap waardevolle tips omtrent vervoer.


Bali Holiday Villa

Volg ons via onderstaande sociale media kanalen:

CONTACT

Cemagi, Canggu, Bali, Indonesiƫ

BETALING  • Creditcard
  • Factuur

Copyright @ All Rights Reserved